LMBTQ+ társkereső és közösség

Szeretnél párt találni, de unod már a kudarcokat, kellemetlen szituációkat? Eleged van az agresszív és sértő megnyilvánulásokból? Szeretnél olyan barátokat szerezni, akikkel őszintén és tabuk nélkül tudsz beszélni a gondjaidról? Jó lenne egy olyan közösségbe tartozni, ahol megértenek és elfogadnak Téged olyannak, amilyen vagy? Akkor nálunk jó helyen jársz! :)

Néhány nyomós érv, hogy miért csatlakozz hozzánk:

  • Része lehetsz egy vidám, elfogadó, segítőkész közösségnek, amelyben számos klassz lehetőség vár Rád.

Itt önmagad lehetsz, nem kell félned a nemi identitásod vagy a szexuális orientációd felvállalásától, nem kell tartanod a többiek reakcióitól. Itt nincsenek diszkriminatív és agresszív megnyivánulások, senki sem ítélkezik feletted. (Aki megpróbálja, az azonnal búcsút is mondhat a tagságának a szabályzatunk értelmében.)
  • Jó hangulatban, önfeledten és őszintén ismerkedhetsz, kommunikálhatsz olyanokkal, akik igazán megértenek Téged.

Bátran megoszthatod élményeidet, tapasztalataidat, gondodbajod a többiekkel egy blogbejegyzés vagy videó formájában. Ha tanácsra van szükséged, kikérnéd mások véleményét, nyugodtan megteheted. Új barátságokat köthetsz, csatlakozhatsz a közös programokhoz, vagy Te magad is szervezhetsz ilyeneket a lakóhelyeden.
  • Akár az Igaz Szerelmet keresed, akár egy tuti randit, nálunk mindkettőt megtalálhatod. ;)

Egy klasszikus – heterókra szabott – társkeresőn gyakori probléma, hogy az identitás és az irányultság kifejezése nagyon korlátozott, továbbá nagyon kevés LMBTQ tag van jelen. A mi társkereső oldalunkon jóval nagyobb eséllyel találhatod meg a számodra ideális partnert, akár a Nagy Őt keresed, akár csak randiznál.
  • LMBTQ problémákra specializálódott pszichológusunktól gyors szakértői tippeket kaphatsz, ha van olyan téma, ami foglalkoztat.

Amennyiben vannak olyan témák, amik akár az ismerkedés, akár úgy általaban az emberi kapcsolatok, vagy épp önmagad, és az LMBTQ+ tapasztalatok területén érdekelnek, és szívesen megkérdeznél egy pszichológust is kötöttségek nélkül, akkor ezt megteheted nálunk. Csak írd le a kérdéseidet, élményedet egy rövid levélben, és igyekszünk mielőbb válaszolni, ötleteket adni és információval szolgálni.
  • Szuper csapatépítő bulikon, izgalmas eseményeken, programokon vehetsz részt.

Nem árt tudnod: Fergetegesen jó hangulatú bulikat tudunk ám szervezni! :) De a színes programkínálatban mindenki megtalálhatja az egyéniségének, érdeklődési körének megfelelőt, az esetleges javaslatokat pedig örömmel fogadjuk. Közösségünk tagjaként részt vehetsz az általunk szervezett online, valamint az élőben megrendezett csapatépítő játékokon, eseményeken, kulturális és egyéb programokon.
  • Érdekes sztorikat ismerhetsz meg, bepillanthatsz mások életébe, és Te is megmutathatod, ki vagy valójában.

Oldalunkon közismert és hétköznapi emberek történeteit olvashatod vagy nézheted meg LMBTQ+ és hetero interjúalanyokkal, videó és blog formában. Talán nem is gondolnád, milyen kalandos, változatos utat járnak be néhányan, vagy hogy páran mennyire más szemszögből képesek látni és láttatni a dolgokat, megélni a különleges és a mindennapi szituációkat. Ismerd meg a közeledben élőket! Tedd közzé saját videóidat vagy blogolj, hogy ők is jobban megismerhessenek!